Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Sport 24 mrt 2020 / 12:12 uur

Videoboodschap aanvoerders Eredivisie voor alle mensen thuis

De achttien aanvoerders van de Eredivisie hebben, allemaal vanuit hun eigen woonkamer, een videoboodschap gemaakt voor de mensen thuis.

Met ‘normaal klappen jullie voor ons, nu klappen wij voor jullie’, wensen zij hun publiek, alle mensen in Nederland en zeker de huidige helden van de maatschappij heel veel sterkte.

Gigantische uitdaging

„Op dit moment staan wij allen voor een gigantische uitdaging”, zeggen de door de coronacrisis tijdelijk werkloze sporters. „Niet alleen de voetballers, ons Eredivisievoetbal, maar de héle wereld. Om iedereen een hart onder de riem te steken, schijnen de schijnwerpers deze keer niet op het voetbalveld, maar op de echte helden van vandaag.” De oproep van de aanvoerders luidt: blijf thuis, blijf positief en denk aan je medemens.

In de video zijn te zien: Bram van Polen (PEC Zwolle), Teun Koopmeiners (AZ), Bryan Linssen (Vitesse), Willem Janssen (FC Utrecht), Anco Jansen (FC Emmen), Davy Pröpper (Heracles Almelo), Danny Post (VVV-Venlo), Daniel Høegh (sc Heerenveen), Wessel Dammers (Fortuna Sittard), Peet Bijen (FC Twente), Aaron Meijers (ADO Den Haag), Mike te Wierik (FC Groningen), Adil Auassar (Sparta Rotterdam), Mario Bilate (RKC Waalwijk), Dušan Tadić (Ajax), Steven Berghuis (Feyenoord), Ibrahim Afellay (PSV) en Jordens Peters (Willem II).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Videoboodschap aanvoerders Eredivisie voor alle mensen thuis
Sluiten