Metro
Metro Sport 19 mrt 2020 / 12:15 uur

Spelers Gladbach leveren salaris in om personeel aan boord te houden

De spelers van de Duitse voetbalclub Borussia Mönchengladbach doen er alles aan om de gevolgen van de coronacrisis zo klein mogelijk te houden. Spelers van de eerste selectie leveren daarom allemaal een beetje salaris in.

Op deze manier kan ook ander personeel betaald blijven worden. Directeur Max Eberl geeft uitleg op de website van de club: „Ik hoef de spelers de ernst van de situatie niet uit te leggen, zij weten wat er aan de hand is.”

Trots

Het team heeft aangeboden om salaris in te leveren, om zo geld beschikbaar te stellen voor de club en daarmee alle andere werknemers. Eberl is er blij mee. „Ik ben erg trots op de jongens. Het is een duidelijk signaal: we maken ons samen hard voor Borussia, in goede en slechte tijden.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spelers Gladbach leveren salaris in om personeel aan boord te houden
Sluiten