Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 22 nov 2019 / 17:59 uur

Trainer Conte geeft zijn voetballers seksadvies

De Italiaanse voetbaltrainer Antonio Conte staat bekend om zijn drukke gebaren langs het veld. De trainer is dan ook enorm bevlogen. Zo erg zelfs, dat zijn adviezen lang niet alleen maar over voetbal gaan.

Conte – momenteel trainer van onder andere Stefan de Vrij bij Internazionale – geeft zijn spelers ook advies voor in de slaapkamer. Zo vertelt hij tegenover L’Equipe. „Ik ben ook speler geweest. Tijdens de competitie is het best dat het seksuele contact eerder van korte duur is.”

Zo min mogelijk inspanningen

Daarnaast moet de speler lui durven te zijn. „Je moet zo min mogelijk inspanningen leveren, mijn speler ligt dus het liefst onderop. En hij doet het bij voorkeur met zijn eigen vrouw, omdat hij dan niet gedwongen wordt een uitzonderlijke prestatie te leveren. De eigen vrouw is minder veeleisend."

Niet al zijn advies gaat over de bedactiviteiten. „Ik hou ervan dat spelers de wedstrijd al in hun hoofd beleven voor de aftrap, dat ze alles al gevisualiseerd hebben, zowel offensief als defensief. Alleen zo kunnen ze klaar zijn voor een wedstrijd. Als het uw overtuiging is dat alle coaches zo zijn, dan laat ik u bij uw overtuiging.”

Resultaten

Of hij de instructies ook met zijn kenmerkende gebaren geeft, dat maakt hij dan weer niet bekend. Enig effect lijkt het wel te hebben, want vooralsnog doet Inter het prima onder leiding van Conte. In de Serie A staat de club tweede op een puntje van Juventus en in de Champions League heeft het nog alle kans om te overwinteren.

Reageer op artikel:
Trainer Conte geeft zijn voetballers seksadvies
Sluiten