Metro en ANP
Metro en ANP Sport 6 jun 2019 / 17:15 uur

Mastercard stopt met advertenties voetbalster Neymar

Mastercard stopt per direct met zijn advertenties rond de Braziliaanse voetbalster Neymar. Het bedrijf neemt voorlopig afstand van de speler, omdat die onlangs werd beschuldigd van verkrachting. Mastercard zegt de situatie rond Neymar opnieuw te bekijken, als er meer duidelijkheid in de zaak is.

Neymar beweert dat de beschuldigingen niet meer zijn dan een poging hem af te persen.

Copa América afgezegd

De voetballer heeft inmiddels ook afgezegd voor de Copa América. Hij heeft een enkelband gescheurd. Eerder dit seizoen was de speler van Paris Saint-Germain al lange tijd uitgeschakeld door een breuk in een voet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mastercard stopt met advertenties voetbalster Neymar
Sluiten