Metro en ANP
Metro en ANP Sport 18 jun 2019 / 08:05 uur

Herstelde Ibrahim Afellay tekent contract bij PSV

Ibrahim Afellay gaat weer voetballen bij PSV. De 33-jarige middenvelder tekent een contract voor één jaar bij de Brabantse club en sluit per direct aan bij de selectie van hoofdtrainer Mark van Bommel.

Afellay keerde in maart al terug in Eindhoven, aanvankelijk alleen met de bedoeling om bij zijn oude club aan zijn herstel te werken. Het heeft nu echter zelfs geresulteerd in een dienstverband.

Zware tijd achter de rug

„Daar ben ik erg blij mee. ‘Ibi’ heeft als speler bepaalde eigenschappen die iedere trainer graag in zijn selectie heeft”, zegt Van Bommel. „En hij brengt een flinke dosis ervaring mee.” De Utrechter kampte de afgelopen jaren met veel blessureleed. Afellay, die PSV na vier landstitels in 2011 verruilde voor FC Barcelona, is nu eindelijk weer fit. „Ibi heeft een hele zware tijd achter de rug, maar is inmiddels fysiek weer in orde”, zegt technisch manager John de Jong.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Herstelde Ibrahim Afellay tekent contract bij PSV
Sluiten