Metro
Metro Sport 3 jun 2018 / 09:54 uur

Verhoeven kijkt na winst uit naar rematch Badr Hari

Rico Verhoeven heeft zijn wereldtitel met succes verdedigd door het kickboksgevecht met de Kroaat Mladen Brestovac te winnen. Na vijf rondes werd Verhoeven tot winnaar uitgeroepen door de jury.

Verhoeven en Brestovac stonden in Birmingham tegenover elkaar. Promotor Glory maakte eerder bekend dat de partij de status van wereldtitelgevecht heeft gekregen.

Helse strijd

Tegenover Combat 365 zei Verhoeven: „Ik ben altijd blij als ik win, maar er is genoeg ruimte voor verbetering. Het niveau was hoger dan in mijn eerste partij tegen hem. Het was een helse strijd. Gelukkig wist ik de angel uit zijn spel te halen door veel naar links te bewegen.”

De 29-jarige Brabander nam het ruim twee jaar geleden ook al eens op tegen de 34-jarige Brestovac, bijgenaamd ‘The Scorpion Sting’. De jury wees Verhoeven toen na vijf rondes unaniem aan als winnaar van het gevecht met toen ook als inzet de wereldtitel.

Na zijn winst van afgelopen zaterdagavond keek de kickbokser alweer uit naar zijn volgende uitdagingen. Zo hoopt hij volgens nu.nl op een rematch met zijn concurrent Badr Hari.

Badr Hari

De eerstvolgende wedstrijd van Verhoeven staat gepland op 29 september op het evenement van Glory 59 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Vechtsportfans hopen op Badr Hari als tegenstander, maar het is nog onduidelijk of dat gaat lukken.

Verhoeven zei hierover: „De mensen willen dat gevecht zien en ik geef de mensen graag wat ze willen. Maar ik weet niet meer dan jullie en dat is op dit moment niet veel. Dus ik blijf afwachten en hoop dat het er snel van komt.”

Reageer op artikel:
Verhoeven kijkt na winst uit naar rematch Badr Hari
Sluiten