Johan van Boven
Johan van Boven Sport 7 jun 2018

Rafael Nadal slaat een balletje met Super Mario

Rafael Nadal stuitert met de bal op het gravel, plukt aan zijn broekje, doet zijn shirt goed, veegt het zweet van zijn hoofd en doet zijn haar achter zijn oren. Het is het vaste ritueel als hij gaat serveren. Maar wat dit keer compleet anders is, is zijn tegenstander. Geen Novak Djokovic of Roger Federer aan de andere kant van het net, maar Super Mario!

De Spanjaard neemt het tegen de loodgieter op in een commercial voor Mario Tennis Aces, een nieuw spel voor de Nintendo Switch, dat op 22 juni wordt gelanceerd. Tijdens de rally lijkt Nadal een voor Mario onhoudbare bal te slaan, maar dankzij een magische sprong kan zijn tegenstander de bal toch nog retourneren.

Bowser

Nadal beweert dat de bal uit was, terwijl Mario ervan overtuigd is dat hij recht heeft op het punt. Het Hawkeye-systeem moet eraan te pas komen om te kijken wie het gelijk aan zijn zijde heeft.

Vervolgens zien we tegen wie Mario het in zijn eigen tennisgame kan opnemen: Luigi, Princess Peach, Yoshi en natuurlijk zijn aartsvijand Bowser.

https://www.youtube.com/watch?v=8KFYWzfuBh8

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rafael Nadal slaat een balletje met Super Mario
Sluiten