Metro
Metro Sport 24 jun 2018 / 14:37 uur

Pretpark geeft korting per goal Rode Duivels

De rest van de wereld is volledig in de WK-stemming, zo ook onze buren in het zuiden. Zaterdag speelde het Belgische voetbalteam tegen Tunesië op het WK in Rusland en won de wedstrijd met 5-2. België is blij, Plopsaland iets minder.

Meer doelpunten, meer korting

Het pretpark had namelijk korting per doelpunt beloofd: tien procent maar liefst. En hoe meer doelpunten, hoe meer korting. Reken maar uit, dat is dus vijftig procent korting op een kaartje. De virtuele wachtrijen zijn groot, meldt HLN. 

Op het hoogtepunt, zondagmiddag om twee uur, waren er bijna vijfhonderd mensen die een kaartje wilden kopen voor het pretpark. Inmiddels neemt de ‘rij’ af, maar moet je alsnog rekening houden met zo’n 30 minuten wachttijd.

Pretpark geeft korting per goal Rode Duivels
Lange virtuele wachtrijen bij Plopsaland / HLN

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pretpark geeft korting per goal Rode Duivels
Sluiten