Johan van Boven
Johan van Boven Sport 2 mei 2018

El Ahmadi gaat ervan uit dat Van Persie blijft

Karim El Ahmadi denkt dat Robin van Persie na dit seizoen nog een jaartje bij Feyenoord blijft. „Eigenlijk gaat iedereen bij Feyenoord er al van uit. We willen het allemaal erg graag en ik denk dat hij er uiteindelijk voor kiest om nog een seizoen door te gaan”, zei de aanvoerder tijdens een bezoek van de bekerwinnaar aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Van Persie was de afgelopen maanden alles behalve fit genoeg om wekelijks wedstrijden te kunnen spelen. Maar áls hij in actie kwam, toonde de 34-jarige aanvaller direct zijn klasse met een assist of doelpunt. Zo nam hij in de bekerfinale tegen AZ een van de drie treffers voor zijn rekening.

Karim El Ahmadi deelt handtekeningen uit aan patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis. Foto: Vincent van Dordrecht

Maar de geboren Rotterdammer merkt dat zijn lichaam steeds vaker tegensputtert. Dus is nu zijn dilemma: stoppen met een prijs of nog een seizoen doorgaan en hopen op een seizoen waarin hij in staat is meer wedstrijden te spelen én Feyenoord wellicht mee kan doen om de titel.

Extra trainer

De clubleiding wil dolgraag dat hij blijft, net als zijn teamgenoten. Ze zijn vol lof over Van Persie, die op het trainingsveld ook nog eens als extra trainer fungeert. Zo leert hij zijn collega-aanvallers waar ze het best voor het doel kunnen opduiken om de kans op een doelpunt te vergroten.

„De komende weken ga ik alles rustig op een rijtje zetten en dan maak ik mijn keuze. Ik weet het nog niet en ga er nu over nadenken”, zei Van Persie afgelopen weekend tegen Fox Sports. Aanvoerder El Ahmadi moet dus nog even geduld hebben om zeker te weten dat de ex-international aan Feyenoord verbonden blijft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
El Ahmadi gaat ervan uit dat Van Persie blijft
Sluiten