Metro
Metro Sport 5 mei 2018 / 07:00 uur

Drie keer zoveel seizoenkaarten voor FC Twente

FC Twente hoeft er niet bang voor te zijn dat het supporters verliest na de degradatie afgelopen zondag in de Eredivisie. In ruim 24 uur tijd verkocht de club ruim twee keer zo veel seizoenkaarten als vorig jaar. Meer dan 3.500 supporters lijken hun club niet in de steek te laten. Vorig jaar werden er in hetzelfde tijdsbestek nog 1.100 seizoenkaarten verkocht.

Eén uur na de start van de verkoop had FC Twente al 1.000 kaarten verkocht. Met de hashtag #wijblijven riep de club de supporters op FC Twente niet te laten vallen en volgend seizoen gewoon weer bij de wedstrijden aanwezig te zijn.

Afgelopen zondag verloor de club met 5-0 van Vitesse in de Gelredome. De nederlaag zorgde ervoor dat FC Twente degradeert naar de Eerste Divisie. Het is erg lang geleden voor FC Twente dat het in de Eerste Divisie speelde. In het seizoen 1982/1983 degradeerde de club voor het laatst uit de Eredivisie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Drie keer zoveel seizoenkaarten voor FC Twente
Sluiten