Johan van Boven
Johan van Boven Sport 11 feb 2018 / 15:08 uur

Feyenoord staat weer voor schut in uitduel

Feyenoord heeft in 2018 nog geen enkele uitwedstrijd gewonnen. Na een remise tegen FC Utrecht en nederlagen tegen Ajax en VVV-Venlo was zondagmiddag Vitesse met 3-1 te sterk voor de regerend landskampioen, die gezien het vertoonde spel eigenlijk niet meer zo genoemd mag worden.

Niets doet nog denken aan de formatie die vorig seizoen elke speelronde bovenaan stond. De aanval voorafgaand aan het openingsdoelpunt van Tonny Vilhena mocht er zijn, maar verder was het wederom ver onder de maat wat de Rotterdammers in Arnhem lieten zien.

50.000

Guram Kashia en Bryan Linssen (2x) zorgden er met hun doelpunten voor dat Feyenoord wederom met lege handen staat. Afgelopen donderdag werd in eigen Kuip nog wel van FC Groningen gewonnen, maar zonder de steun van 50.000 toeschouwers is het toch een stuk moeilijker voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

De kritiek op de trainer zal na deze nederlaag wederom aanzwengelen. Voor de wedstrijd gaf hij aan dat het beter moest dan tegen VVV en dat hij hoopte op het spelniveau uit de tweede helft tegen FC Groningen, maar ‘Gio’ kon zijn ploeg voor de zoveelste keer dit seizoen niet naar een zege coachen.

Uiteindelijk mocht Feyenoord zelfs blij zijn dat het bij 3-1 bleef, want na de rode kaarten voor Bilal Basacikoglu en Tyrell Malacia kon Vitesse naar hartenlust aanvallen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feyenoord staat weer voor schut in uitduel
Sluiten