Merel Driessen
Merel Driessen Sport 25 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Feyenoord boekt na 2 maanden weer een overwinning

Fans van de landskampioen kunnen voor het eerst sinds bijna twee maanden weer juichen. Feyenoord won zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen FC Groningen met 2-0.

Actie na rust

Voor het eerst sinds vijf wedstrijden wint Feyenoord weer in de eredivisie. In de eerste helft tegen FC Groningen bleef het 0-0. Na de rust was het Feyenoord die scoorde. In de 49e minuut maakte Tonny Vilhena het 0-1.

Tien minuten later kon het uitvak weer juichen. Nicolai Jørgensen scoorde in de 59e minuut het tweede doelpunt.

Tevreden terugblikken

Van Bronckhorst spreekt vol lof over zijn team. Hij kon eindelijk eens tevreden terugblikken op een competitiewedstrijd. „We hebben een hoop kansen gecreëerd en onszelf daarvoor uiteindelijk ook beloond in de tweede helft.”

Aanvoerder Karim El Ahmadi maakte zich in de eerste helft nog wel even zorgen toen zijn ploeg weer de nodige kansen liet liggen. „Ik dacht: het zal toch weer niet? Maar in de tweede helft hebben we het wel afgemaakt. Dit hadden we even nodig.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.