Merel Driessen
Merel Driessen Sport 2 nov 2017 / 21:30 uur

Evra schopt fan en krijgt voor start duel rode kaart

Een speler van Olympique Marseille heeft voor het begin van het Europa League-duel al een rode kaart gekregen. En dat gebeurde om een wel erg merkwaardige reden: verdediger Patrice Evra schopte een eigen fan.

Olympique speelde donderdagavond tegen Vitoria Guimaraes in de Europa League. Tijdens de warming-up kreeg Evra het aan de stok met fans van zijn eigen club. In eerste instantie reageerde hij nog lachend op beledigingen van de fans. Maar toen enkele fans over het hek klommen en de verdediger naderden, sloegen de stoppen bij hem door.

Medespelers en stewards van Olympique moesten Evra tegenhouden. Hij werd naar de kleedkamer gebracht en hoefde niet terug te keren. In de catacomben kreeg hij de rode kaart van arbiter Rudi Garcia. Daarmee wordt Eva de eerste speler ooit die in de Europa League voor het begin van de wedstrijd al rood kreeg. De club kon het duel desondanks met elf man beginnen omdat Evra slechts reserve was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Evra schopt fan en krijgt voor start duel rode kaart
Sluiten