Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 28 sep 2017 / 09:57 uur

Ricciardo: Graag met Max naar onbewoond eiland

Het liefst zou Daniel Ricciardo met teamgenoot Max Verstappen en Lewis Hamilton op een onbewoond eiland zitten als hij moest kiezen welke F1-coureur hem gezelschap moet houden. Dit was een van de vragen die de Red Bull-coureur voor zijn kiezen kreeg van zijn fans.

Facetime

Onder de hashtag #SpeedDialDaniel probeerden honderden F1-fans via Facetime in contact te komen met de goedlachse Australiër om Ricciardo hun vraag te kunnen stellen. Fans wilden alles van Ricciardo weten: over hoe hij zowel op als naast de baan is, wat hij van de eveneens Australische Kylie Minogue vindt en wie hij het liefste mee zou nemen naar een onbewoond eiland.

https://www.youtube.com/watch?v=dIitxo2t7ek

„Ik vond het echt geweldig om met fans te kunnen praten”, aldus Ricciardo. „Ik had geen idee welke vragen ze zouden stellen. De fans stellen hele andere vragen dan wat ik gewend ben, wat het een onvergetelijke ervaring maakte. Sommige reacties waren echt hilarisch! Ik vond het superleuk, ik hoop dat de fans ook hebben genoten.”

Maleisië

Komend weekend staat de GP van Maleisië op het programma, Ricciardo is tot dusverre redelijk tevreden over zijn seizoen. In Baku won hij en verder pakte hij een aantal podiumplekken. „We zijn echt in een stroomversnelling geraakt nadat we een aantal podiumplekken konden bemachtigen en zeker na de winst in Baku, wat echt een fantastische prestatie voor ons hele team was. De prestaties van de auto verbeteren continu, zeker met de voortgang die gemaakt wordt. We zijn heel optimistisch.”

Verstappen werd voorafgaand aan de GP van China al eerder door zijn fans:

https://www.youtube.com/watch?v=uQ1hwPsb2Kk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ricciardo: Graag met Max naar onbewoond eiland
Sluiten