Metro en ANP
Metro en ANP Sport 26 sep 2017 / 20:46 uur

Feyenoord onderuit in Napels

Feyenoord heeft opnieuw een forse nederlaag moeten incasseren in de Champions League. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst ging in Napels met 3-1 onderuit tegen Napoli. De landskampioen was de groepsfase van het belangrijkste Europese bekertoernooi begonnen met een kansloze nederlaag in De Kuip tegen Manchester City (0-4).

Net als tegen de Engelse topclub kwam Feyenoord weer snel op achterstand. Lorenzo Insigne schoot de bal al in de zevende minuut langs keeper Brad Jones. Kort na rust profiteerde Dries Mertens van een blunder van Kevin Diks. Feyenoord miste in de 68e minuut via Jens Toornstra een strafschop en kreeg twee minuten later de 3-0 tegen. José Callejón besliste de ongelijke strijd in Stadio San Paolo, waar de fans van Feyenoord niet welkom waren. Sofyan Amrabat deed in blessuretijd nog iets terug met de 3-1.

Scoreverloop: 1-0 (7′) Lorenzo Insigne, 2-0 (49′) Dries Mertens, 3-0 (70′) José Callejon, 3-1 (90+3′) Sofyan Amrabat

Reageer op artikel:
Feyenoord onderuit in Napels
Sluiten