Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 20 sep 2017 / 11:10 uur

Argentijnse tv interviewt hond na voetbalwedstrijd

Zelden was een ‘pitch invasion’ zo grappig als tijdens de voetbalwedstrijd San Lorenzo – Arsenal Sarandi in Argentinië. Middenmoter San Lorenzo won met 1-0 van de nummer laatst in de Superliga, maar niemand had het na afloop over doelpuntenmaker Senesi.

Terriër

Nee, de ster van de avond was een kleine hond die prima bruikbaar bleek als een echte terriër voor San Lorenzo. De kleine viervoeter stormde halverwege de tweede helft het veld op en ontfutselde een speler van Arsenal de bal.

Toen de hond het speeltuig eenmaal in bezit had, was hij niet van plan de bal af te spelen en liet hij wat ‘duizelingwekkende’ trucjes zien. Reden genoeg voor de Argentijnse tv om de ster van de avond na afloop van het duel te interviewen:

https://twitter.com/Sporf/status/910107992158240769

Reageer op artikel:
Argentijnse tv interviewt hond na voetbalwedstrijd
Sluiten