Wouter van Loon
Wouter van Loon Sport 4 aug 2017 / 08:34 uur

Lachen om Waterreus, die vrouwenvoetbal afkraakte

Ronald Waterreus heeft de hoon van social media over zich heen gehaald na zijn column in VI van vandaag. Hij beklaagde zich over hoe hij het vrouwenvoetbal „door de strot geduwd krijgt”.

„Een kunstmatig iets, aangedreven door de voorvechters voor wie het sportieve succes van de dames nu hét bewijs is dat de sport leeft”, schrijft Waterreus. „Sorry, maar mag ik misschien vinden dat het met dat topsportniveau nogal meevalt, hoe aandoenlijk enthousiast die meiden zich ook inzetten?”

Maar vanavond werd er de draak gestoken met de oud-PSV-keeper. Want vanavond speelden de Nederlandse vrouwen de halve finale op het EK tegen Engeland – die de oranjevrouwen met 3-0 won. Tegelijkertijd ging PSV – Waterreus zijn oude club – met 1-0 ten onder in de voorronde van de Europa League. Tot groot vermaak van sommige Twitteraars.

https://twitter.com/TheFev/status/893200868568444929

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Lachen om Waterreus, die vrouwenvoetbal afkraakte
Sluiten