Metro
Metro Sport 23 jul 2017 / 13:26 uur

Voetbalsters mogelijk zonder oranjeleeuwin Lieke

De Nederlandse voetbalvrouwen moeten het maandag in de laatste groepswedstrijd op het EK tegen België mogelijk stellen zonder Lieke Martens. De linksbuiten van Oranje, die onlangs een lucratief contract ondertekende bij FC Barcelona, heeft nog steeds last van haar rechterenkel. Martens kreeg daar donderdag een flinke schop op in de wedstrijd tegen Denemarken (1-0).

De nummer elf van Oranje moest zich een kwartier voor tijd laten vervangen. Volgens bondscoach Sarina Wiegman is het meespelen van Martens tegen België twijfelachtig. ,,Bijna iedereen is fit, alleen Lieke is nog herstellende. Ze heeft last van een bandje in haar enkel.” Vrijdag was Martens wel aanwezig op het trainingsveld in Zeist.

De Nederlandse voetbalsters hebben maandag genoeg aan een gelijkspel tegen België om zich voor de kwartfinales te plaatsen. Bij een nederlaag zijn de voetbalsters afhankelijk van het resultaat bij Noorwegen – Denemarken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetbalsters mogelijk zonder oranjeleeuwin Lieke
Sluiten