Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 14 jul 2017 / 18:46 uur

Honderden bij eerbetoon voor Nouri in Geuzenveld

In de Amsterdamse wijk Geuzenveld zijn vrijdagavond honderden Ajax-supporters en buurtbewoners bijeengekomen op het voetbalpleintje vlakbij het huis van Abdelhak Nouri. De 20-jarige voetballer werd toegezongen en er werden fakkels afgestoken. Ook teamgenoten van Nouri waren aanwezig.

De broer van Nouri maakt een hartje uit het raam van het huis van de voetballer.
Spelers van Ajax arriveren bij het huis van 'Appie'.

Nouri is vrijdag vanuit Oostenrijk overgebracht naar het Amsterdamse AMC. Hij zal daar verder worden verzorgd. Gisteren werd bekend dat de voetballer ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen. Afgelopen zaterdag zakte Nouri tijdens een oefenwedstrijd van Ajax tegen Werder Bremen in Oostenrijk in elkaar door hartritmestoornissen.
Het samenkomen vrijdagavond werd georganiseerd door de harde kern van Ajax, de F-side. Aan de oproep van de supporters werd massaal gehoor gegeven. Door supporters, maar ook door buurtbewoners en andere mensen.

De vader van Nouri wordt gesteund door een aanwezige supporter.

RTL Nieuws maakte beelden van de bijeenkomst:

Supporters Ajax bijeen om Appie Nouri te steunen

Gepostet von RTL Nieuws am Freitag, 14. Juli 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Honderden bij eerbetoon voor Nouri in Geuzenveld
Sluiten