Redactie Metro
Redactie Metro Sport 10 jul 2017

Familie Nouri roept op om te bidden

Het is een zenuwslopende dag voor de familie van Abdelhak Nouri: er volgt maandag belangrijk nieuws over de toestand van zijn hersenen. De familie roept iedereen op om te bidden voor de jonge Ajax-speler.

Ajacied Nouri belandde in het ziekenhuis nadat hij tijdens een oefenduel met Werder Bremen in Oostenrijk met hartritmestoornissen ineen was gestort. Zondag werd bekendgemaakt dat het steeds beter gaat met de speler, maar hij wordt wel nog steeds op de intensive care in slaap gehouden. Via de Facebookpagina Meiden van Halal vraagt de familie om Nouri te steunen door te bidden.

Bidden

We hebben zojuist van de broer van Abdelhak Nouri te horen gekregen, dat de familie Nouri ons allen vraagt om een #dua…

Gepostet von De Meiden van Halal am Sonntag, 9. Juli 2017

Geloof

Geloof speelt een grote rol in het leven van de speler. „Mijn geloof is heel belangrijk voor me en neem ik serieus”, vertelde Nouri een aantal maanden geleden tegen Metro. „Ik denk dat iedereen die ergens in gelooft, dat vooraan moet zetten omdat het belangrijk is. Ik bid ook bij Ajax ja. De mensen hier zijn zo vriendelijk om mij daar mijn tijd voor te geven. Dan krijg ik een lege kleedkamer waar ik mijn gebed kan leiden. We respecteren elkaar hier allemaal bij Ajax.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Familie Nouri roept op om te bidden
Sluiten