Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Sport 15 jul 2017 / 14:30 uur

Clijsters laat mannelijke toeschouwer in rok spelen

Een man in het publiek van Wimbledon riep tijdens een tennismatch van Kim Clijsters een tip, en dat heeft hij geweten ook. De toeschouwer eindigde uiteindelijk in een wit rokje op het veld.

Tijdens een dubbelmatch op het ‘Legends-toernooi’ vraagt Clijsters grappend aan het publiek wat voor service ze zal maken. Een mannelijke toeschouwer roept daarop ‘body’, waarmee hij het serveren op het lichaam van de tegenstander bedoelt. Clijsters reageert daarop lachend met: „Zei je nou ‘body’? Waarom doe jij het niet even dan!"

In het wit

Tegenstander Conchita Martinez loopt vervolgens naar de man toe en geeft hem haar tennisracket. Er is echter één probleem. Tijdens Wimbledon is op het veld enkel wit toegestaan. En dat dit een strikte regel is, bleek onangs wel uit het feit dat dubbelpartners Zsombor Piros en Yibing Wu hun zwarte ondergoed moesten omwisselen.

Clijsters rent daarop naar haar tas en overhandigt de toeschouwer een wit rokje. Met wat moeite weet hij het kledingstuk aan te krijgen, terwijl Clijsters letterlijk omvalt van het lachen. Wanneer de man ook een wit T-shirt heeft weten te bemachtigen, kan het spel beginnen. De commentaar benadrukt nog wel even dat hij hoopt dat er geen shot van achteren wordt getoond.

Wonderbaarlijk genoeg weet de man de eerste service van Clijsters terug te slaan, maar een tweede keer lukt dat niet. Na de ludieke tennispartij gingen de sporters ook nog even op de foto met de man.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Clijsters laat mannelijke toeschouwer in rok spelen
Sluiten