Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 22 jul 2017 / 13:45 uur

Boateng eert Nouri seizoen lang met speciaal shirt

Voetballer Kevin-Prince Boateng heeft een bijzondere manier gevonden om Abdelhak Nouri te eren. De Ghanees voetbalt het komende seizoen elke wedstrijd met een speciaal shirt onder zijn wedstrijdshirt.

Boateng komt uit voor de Spaanse club Las Palmas. In het verleden speelde hij voor grote clubs als AC Milan en Schalke 04.

Op het shirt dat Boateng het komende seizoen onder zijn wedstrijdshirt zal dragen staat de naam en het rugnummer (34) van Nouri. Ook de tekst ‘Praying 4 you’ valt op het shirt te lezen. „Ik heb besloten om dit shirt het hele seizoen onder mijn wedstrijdshirt te dragen! Om mijn steun te tonen en omdat ik voor je bid’’, aldus de voetballer op Twitter.

Nouri zakte 8 juli met hartritmestoornissen in elkaar tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in Oostenrijk. Hij werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Enkele dagen later kwam het vreselijke nieuws dat Nouri zeer ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boateng eert Nouri seizoen lang met speciaal shirt
Sluiten