Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 9 jun 2017 / 20:44 uur

Oranje wint, maar WK wordt moeilijk verhaal

Het Nederlands elftal won met 5-0 van Luxemburg en recordinternational Wesley Sneijder was de beste man op het veld. Toch had iedereen na afloop flink de pest erin. Het WK in Rusland is namelijk ver weg voor Oranje doordat Zweden verrassend in eigen huis met 2-1 van Frankrijk won.

Alles winnen

Zweden gaat nu verrassend aan kop in Groep A met 13 punten uit zes wedstrijden, Frankrijk staat tweede met ook 13 punten, Nederland volgt op de derde plek met drie punten minder. Om naar het WK te gaan moet Nederland nu al zijn wedstrijden winnen, om te beginnen op 31 augustus met de uitwedstrijd tegen Frankrijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oranje wint, maar WK wordt moeilijk verhaal
Sluiten