Daisy Heyer
Daisy Heyer Sport 3 feb 2017 / 22:25 uur

Remy Bonjasky over uitdaging: ‘Rico, kom maar op!’

Bij een uitzending van Ziggo Sport’s Peptalk heeft kickbokser Rico Verhoeven de oude rot in het vak Remy Bonjasky uitgedaagd voor een gevecht. Hoewel Bonjasky eerder in de media nog leek te twijfelen, zegt hij vrijdagavond volmondig ja tegen het gevecht bij RTL Late Night.

Eerder deze week reageerde Bonjasky al bij PowNed op de uitdaging. Daar wilde hij nog niet volledig ingaan op de uitdaging, al gaf hij aan ‘het interessant te vinden dat de nieuwe een echte kampioen uitdaagt.’ Hij gaf daarbij ook aan dat hij er vertrouwen in te hebben Rico aan te kunnen, al moet hij dan wel zijn trainingsschema omgooien. ,,Ik wil niet in de ring staat tegenover Rico en half getraind zijn. Ik moet goed afgetraind zijn en er mentaal en fysiek klaar voor zijn. Dan ga je tegen Rico vechten en niet anders. Ik ben wel in vorm, maar niet in topvorm. Topvorm betekent dat ik twee keer per dag, zes dagen per week moet trainen. Dan kom ik er wel."

In de uitzending van RTL Late Night geeft Bonjasky het verlossende antwoord: ,,Rico daagt een echte kampioen uit en ik denk niet dat ik dat uit de weg kan gaan. Ik ga het doen!", aldus Bonjasky in de uitzending.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Remy Bonjasky over uitdaging: ‘Rico, kom maar op!’
Sluiten