Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 26 jan 2017 / 21:30 uur

De vreemdste eigen goal ooit komt uit Turkije

Eigen doelpunten zijn nooit leuk om te maken, maar dit Turkse elftal maakte er onlangs wel iets heel speciaals van. Als ze een strafschop tegen krijgen, voelen ze de spelers de bui al hangen. De doelman keert de inzet vanaf elf meter, maar dan gaat het fout.

De spelers zijn blij en een van hen wil maar al te graag een feestje vieren met de keeper. Hij springt hem van blijdschap in de armen. Ze hebben echter niet op tijd door dat door de botsing de bal uit de handen van de doelverdediger glipt.

De ongelukkige goalie probeert het tij nog te keren, maar het is te laat en de bal hobbelt over de achterlijn. Hoewel de spelers van de tegenpartij weinig hebben moeten doen om deze goal af te dwingen, wordt de gift toch nog vrolijk gevierd.

https://www.youtube.com/watch?v=s8fGONc5G4k

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De vreemdste eigen goal ooit komt uit Turkije
Sluiten