Johan van Boven
Johan van Boven Sport 18 dec 2016 / 14:30 uur

Van der Vaart leeft fanatiek mee met handbalsters

Estavana Polman is tegenwoordig niet de voetbalvrouw van Rafael van der Vaart, maar haar vriend is nu voornamelijk de handbalman van de international van Oranje. Dus staat de middenvelder van FC Midtjylland tijdens het EK Handbal in Zweden ook vol in de schijnwerpers.

Ziggo heeft de sport al sinds het WK van 2015 omarmt en zendt ook dit toernooi live uit. Tijdens de halve finale van Nederland tegen Denemarken volgde een cameraman van de tv-zender alle verrichtingen van ‘Raffie’ op de tribune en het is duidelijk dat hij fanatiek meeleeft met de handbalsters en in het bijzonder natuurlijk met Polman.

Het leverde de volgende fraaie beelden op:

Nederland speelt zondag om 18:00 uur de finale tegen Noorwegen. De spanning zal bij Van der Vaart dan ongetwijfeld nog groter zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van der Vaart leeft fanatiek mee met handbalsters
Sluiten