Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 22 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Serieuze concurrentie van PSV voor Robert ten Brink

Robert ten Brink heeft er serieuze concurrentie bijgekregen. Geïnspireerd op All You Need Is Love heeft PSV drie supporters van de club, die ver van hun familie in Nederland verwijderd zijn, uitgenodigd om Kerstmis met hun familie ‘thuis’ te vieren.

Mooie verrassing

Bart, Chantal en Thomas werden op Schiphol opgewacht en in de spelersbus naar Brabant gebracht. Bart – die naar Australië emigreerde, maar nog steeds een seizoenskaart heeft – bezorgt zijn ouders dankzij PSV de verrassing van hun leven, jeugdspeler Heritier krijgt na de uitwedstrijd tegen VVV nietsvermoedend bezoek van zijn Congolese moeder en Thomas, die in Canada woont, ontmoet zijn moeder en broer op de middenstip van het Philips Stadion.

Met zijn allen bezoeken ze vervolgens de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen Go Ahead Eagles en ontmoeten ze Toon Gerbrands en Jorrit Hendrix. Netjes gedaan van de Eindhovense club. Bekijk hier de beelden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Serieuze concurrentie van PSV voor Robert ten Brink
Sluiten