Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Sport 10 dec 2016 / 23:28 uur

Rico Verhoeven wint van Badr Hari

Rico Verhoeven heeft het prestigegevecht tegen Badr Hari gewonnen. In de tweede ronde van het grootse gevecht gaf Hari op, vanwege een blessure aan zijn elleboog.

Verhoeven had het moeilijk in de eerste ronde. Hari begon de wedstrijd in de König Pilsener Arena in Oberhausen heel goed en bezorgde Verhoeven een wond aan zijn neus. In de tweede ronde ging het echter mis voor Hari: hij moest opgeven, omdat hij gewond was aan zijn rechterelleboog. De zwelling was enorm.

Een dolblije Verhoeven werd na het gevecht in aan het woord gelaten. Hij geeft aan een re-match te willen. „Ik zei gelijk na de wedstrijd al tegen Badr dat ik zo niet wil winnen", aldus de kickbokser. De uitspraak van Verhoeven kon op luid gejuich van het publiek rekenen.

Rico Verhoeven in gevecht met Badr Hari. / ANP
Rico Verhoeven in gevecht met Badr Hari. / ANP

Hari ziet dat tweede gevecht wel zitten. „Ik ben ontzettend teleurgesteld", zegt de kickbokser tegen het publiek. „Ik hou van jullie, mijn fans. Jullie stonden altijd achter me, ook wanneer ik problemen had. En die heb ik veel gehad."

Hari roemt Verhoeven om zijn prestaties, noemt hem een van de beste kickboksers en geeft aan ook graag een re-match te willen. „Ik word fit en sla je de volgende keer neer. Rico, loop niet van me weg. Ik geef je nu de credits, maar volgend jaar – ik zweer het je – sla ik je neer."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rico Verhoeven wint van Badr Hari
Sluiten