Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 15 dec 2016 / 13:49 uur

Estavana Polman en Tess Wester genomineerd op EK

De Nederlandse vrouwen spelen vrijdag de halve finale op het EK handbal in Zweden. Oranje treft het sterke Denemarken, maar ontloopt het nog sterkere Noorwegen. In aanloop naar de halve finale maakte de Europese handbalfederatie bekend dat vier Oranje-vrouwen zijn genomineerd voor het Europese all-Starteam.

Yvette Broch, Tess Wester, Estavana Polman en Nycke Groot zijn door de federatie genomineerd voor het sterrenteam. In totaal zijn veertig spelers genomineerd, vijf voor elke positie en vijf als beste verdediger. Het definitieve team wordt gekozen door fans en experts. Op zondag 18 december, de dag van de EK-finale, wordt de uitslag bekend gemaakt.

Feestje

Mocht Oranje zich vrijdag plaatsen voor de finale dan wacht de ploeg opnieuw een zware tegenstander. De andere halve finale gaat namelijk tussen Frankrijk en Noorwegen.

Het bereiken van de halve finale, betekent ook dat Oranje zich geplaatst heeft voor het WK. Alle reden voor een feestje dus:

View this post on Instagram

YES!!!!! Halve finale here we come! Vrijdag 18.15 uur tegen Denemarken!! Lees meer op: http://handbal.nl/oneteamonedream/berichten/oranjedames-staan-halve-finale-ek/ #oneteamonedream #HandbalNL #ekzweden #feestje

A post shared by Nederlands Handbal Team (@dutch_national_handballteam) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Estavana Polman en Tess Wester genomineerd op EK
Sluiten