Johan van Boven
Johan van Boven Sport 28 dec 2016 / 14:45 uur

Club baalt van zwangerschap Estavana Polman

Natuurlijk gunnen ze haar als mens het beste, maar sportief gezien is de club van Estavana Polman niet blij met haar zwangerschap. De vriendin van Rafael van der Vaart is direct met zwangerschapsverlof gegaan en daar is coach Lars Frederiksen van Team Esbjerg op zijn zachtst gezegd niet heel blij mee.

Slechtste moment

„Dit is het slechtste moment om haar te moeten missen”, zegt hij op de website van de club uit Denemarken. „Er breken drukke tijden aan met de tweede seizoenshelft en de wedstrijden in de Champions League. Ik kijk uit naar het moment waarop ze zich weer bij ons meldt voor het nieuwe seizoen.”

Want tegelijkertijd met het wereldkundig maken van de zwangerschap liet Polman haar club weten ook in het seizoen 2017/2018 voor Team Esbjerg uit te willen komen. „We weten al enige tijd van de zwangerschap af en we zijn weken in gesprek geweest over een contractverlenging. Ik ben bij dat het er van is gekomen”, aldus technisch directeur Thomas Hylle.

Polman geeft op de website aan na de bevalling zo snel mogelijk terug te willen keren bij haar club.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club baalt van zwangerschap Estavana Polman
Sluiten