Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 24 nov 2016

Verstappen scheurt door de woestijn van Abu Dhabi

Komende zondag is het alweer tijd voor de allerlaatste Formule 1-race van het seizoen in Abu Dhabi. Max Verstappen hoopt na zijn sensationele derde plek in Brazilië opnieuw een gooi te kunnen doen naar het podium, maar zocht woensdag eerst naar wat afleiding in de woestijn.

Bij een evenement van Red Bull Racing vermaakten coureurs Max Verstappen en Daniel Ricciardo zich prima. De twee reden in een buggy en bedwongen de woestijnbergen op een crossmotor.

In Abu Dhabi wordt ook bepaald wie het kampioenschap wint. Het is al zeker dat een coureur van Mercedes aan het langste eind zal trekken, want alleen Nico Rosberg en Lewis Hamilton maken nog kans. Voor Verstappen is Hamilton de beste van 2016. „Als je me vraagt wie de beste coureur is over heel het jaar 2016, ga ik toch voor Lewis’’, zei hij eerder tegen Sky.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verstappen scheurt door de woestijn van Abu Dhabi
Sluiten