Daisy Heyer
Daisy Heyer Sport 6 nov 2016

Van Persie scheurt ooglid na botsing in wedstrijd

Bij een botsing in voetbalwedstrijd heeft Robin van Persie een nare blessure opgelopen: tijdens het competitieduel Fenerbahçe (de club waar Van Persie voor speelt) tegen Akhisar Belediyespor is de voetballer met een scheur in zijn ooglid afgevoerd.

Het leek er even op dat de blessure van Van Persie ernstig was. Na de botsing greep de voetballer met een pijnlijk gezicht naar oog. De voetballer werd met een bebloed gezicht afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar bleken zijn verwondingen mee te vallen.

https://www.youtube.com/watch?v=PRq5rvSJm5w

Volgens de medische staf heeft Van Persie bij de botsing een scheur in zijn ooglid opgelopen, met daarbij een oogbloeding. Volgens clubdokter Burak Kunduracioğlu is het geen ernstige verwonding. „Uit onderzoek is niets ernstigs gebleken. Het gaat goed met hem. Het had ernstiger kunnen zijn”, aldus Kunduracioğlu.

Ondanks de blessure van Van Persie is de club er zondag goed vanaf gekomen: ze wonnen het duel met 3-1.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Van Persie scheurt ooglid na botsing in wedstrijd
Sluiten