Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 15 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

San Marino reageert gevat op kritiek Thomas Müller

San Marino heeft op hilarische manier gereageerd op een botte uitspraak van Duits international Thomas Müller. De aanvaller van Bayern München, die zo’n 5 miljoen euro per jaar verdient bij de Zuid-Duitse club, zei na de 0-8 zege van Duitsland op San Marino dat dit soort wedstrijden nergens op slaan.

„Ik begrijp het nut niet van dit soort ongelijke wedstrijden”, zei Müller. „Helemaal vanwege de volle voetbalkalender. Ik begrijp dat het voor San Marino leuk is om tegen de wereldkampioen te spelen en ik begrijp dat ze zich moeten verdedigen met hard spel. Maar juist daarom zorgen dit soort wedstrijden voor extra risico’s voor ons.”

Arrogant

Karl-Heinz Rummenigge was het met Müller eens. „San Marino heeft niets met professional voetbal te maken.” Deze opmerkingen schoten in het verkeerde keelgat bij Alan Gasperoni, chef communicatie van San Marino. Gasperoni publiceerde vervolgens een lijst met tien punten waarin hij aanstipt dat Duitsland arrogant is en waarom dit soort wedstrijden wel belangrijk zijn. Lees de tien punten hieronder:

https://twitter.com/BigSportGB/status/798520946646618112

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
San Marino reageert gevat op kritiek Thomas Müller
Sluiten