Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 11 nov 2016 / 13:31 uur

Ronaldo in reclame die lijkt op remake Home Alone

Over anderhalve maand is het alweer kerst en dus komen de eerste reclames voor de feestdagen alweer op de buis. Vooral in Portugal zijn ze er vroeg bij, maar dat mag ook wel, want MEO zal zeker niet weinig hebben geïnvesteerd. Cristiano Ronaldo is namelijk de ster van de commercial van het bedrijf, die verdacht veel wegheeft van de populaire kerstfilm Home Alone.

In de een minuut durende reclame is te zien dat de moeder van de Portugees het vliegtuig neemt, voordat ze zich realiseert dat haar kleine Ronaldo nog thuiszit. Deze vermaakt zich uiteindelijk prima met de nieuwe surroundset van MEO. Met de realistische geluiden jaagt hij zelfs iedereen die in de buurt komt weg. Helaas voor hem is dat in dit geval enkel de pizzabezorger.

https://www.youtube.com/watch?v=vVn3xMzwO9c

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ronaldo in reclame die lijkt op remake Home Alone
Sluiten