Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 9 nov 2016 / 09:02 uur

F-side: We hadden Gudelj van trap af moeten gooien

Er is geen weg meer terug voor Nemanja Gudelj bij Ajax. Nadat de Serviër zaterdag bekend had gemaakt dat hij het niet meer kon opbrengen om op de bank te zitten bij de Amsterdamse club, heeft hij zijn laatste beetje krediet verspeeld.

Gudelj lag toch al niet zo lekker bij de harde kern en na deze muiterij is het over en uit wat betreft de F-side. Op de eigen site f-side.nl staat sinds dinsdag een verklaring van de harde kern met als kop: ‘Motivatieproblemen’. Die verklaring liegt er niet om.

Trap af gooien

Hier enkele zinnen: „Vorige maand kwam je met je kutkop nog slijmen bij ons op de tribune. Toen hadden we je al meteen van de trap af moeten gooien. Bij ons ben je niet meer welkom. Rot op en kom nooit meer terug!”

Wie ben jij dan?

Net als veel andere voetbalsupporters vindt de F-side het ongelooflijk dat de goedbetaalde voetballer op deze manier een transfer probeert te forceren. „Voor dat soort figuren hebben we maar één boodschap: STOP dan gewoon met voetballen, zeikwijf! Ga lekker wat anders doen met je gladgeschoren benen en je jankbek. Wie ben jij dan?” Lees hier het complete bericht.

Reageer op artikel:
F-side: We hadden Gudelj van trap af moeten gooien
Sluiten