Johan van Boven
Johan van Boven Sport 28 nov 2016 / 16:36 uur

Crowdfundactie na afketsen transfer amateurspits

Stel je voor: je bent spits bij de amateurs en je wordt gescout door een club uit de Eredivisie. Een droom die uitkomt! Maar vervolgens worden de clubs het niet eens over het transferbedrag. Dennis Kaars van ASV De Dijk zit momenteel midden in een dergelijke soap.

Blog

Sparta Rotterdam wil de aanvaller graag inlijven en heeft 5.000 euro over voor Kaars, die dit seizoen in de Derde Divisie al 23 keer het net vond. De Dijk wil echter 10.000 euro voor hem vangen. Inmiddels heeft voetbalblog Voetblah een actie op touw gezet om het verschil van 5.000 euro bij elkaar te krijgen.

Sinds de crowfundoproep loopt het niet bepaald storm met enthousiaste reacties van donateurs, al heeft presentator Wietse van der Goot zich wel gemeld en beloofd 50 euro over te willen maken.

Kaars hoopt dat de werking van vraag en aanbod slechts een spel is van beide clubs om ergens in het midden uit te komen. Hij wil uiteraard niets liever dan de overstap naar een betaald voetbalclub maken. De Dijk wil de doelpuntenmachine echter niet kwijt voor slechts de helft van het bedrag dat de penningmeester graag zou bijschrijven.

Wellicht dat de actie van Voetblah voor een doorbrak kan zorgen. Er wordt inmiddels flink op gereageerd.

Het draait dus allemaal om deze voetballer:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Crowdfundactie na afketsen transfer amateurspits
Sluiten