Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 18 nov 2016 / 14:37 uur

Blije spits ontdekt pas na 20 tellen afgekeurde goal

Kerem Bulut (links op de foto) dacht vrijdagavond (lokale tijd) even de held te worden van het Australische Western Sydney Wanderers. In de wedstrijd tegen Melbourne City (eindstand 1-1) zette hij zijn ploeg na dik vijftig minuten op een 1-0 voorsprong, ware het niet dat de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Het duurt soms wel een paar seconden voordat spelers dit doorhebben, maar bij Bulut duurt het wel heel lang. Dolblij rent hij richting zijn eigen aanhang, waar de meesten ook niets doorhebben en met hem de goal vieren. Dit terwijl het fluitsignaal van scheidsrechter wel meermaals te horen is op de tv.

Pas twintig seconden nadat hij heeft gescoord en weer terug naar het veld loopt, valt het hem op dat geen teamgenoot hem achterna is gekomen en dat iedereen zich gereedmaakt voor een vrije trap in plaats van de aftrap.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Blije spits ontdekt pas na 20 tellen afgekeurde goal
Sluiten