Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 15 nov 2016 / 13:39 uur

Bizar: Voorzitter Sporting spuugt collega in gezicht

Van een voorzitter van een profclub mag je een beetje klasse verwachten, helemaal als het de preses van een grote Europese club betreft. Daarom is het gedrag van Bruno de Carvalho, de voorzitter van Sporting Lissabon, zo gênant.

Op beelden die zijn opgenomen op 6 november, na de 3-0 thuiszege van Sporting op Arouca met twee doelpunten van Bas Dost, is duidelijk te zien hoe De Carvalho na een woordenwisseling Carlos Pinho, de voorzitter van Arouca, vol in het gezicht spuugt. Een schandalige en bovendien bizar smerige actie.

https://www.youtube.com/watch?v=KD44dzWGxxE

Het gebeurde allemaal in de catacomben van het José Alvelade-stadion en omstanders moesten de uiteraard woedende Pinho in bedwang houden. De Carvalho kan, als het goed is, een lange en zware straf tegemoetzien van de Portugese bond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bizar: Voorzitter Sporting spuugt collega in gezicht
Sluiten