Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 2 nov 2016 / 14:21 uur

Bayer Leverkusen traint in Londens park

Bayer Leverkusen speelt woensdagavond in de Champions League tegen Tottenham Hotspur op Wembley en de Duitse club wilde op de ochtend van de wedstrijd nog even een lichte training afwerken. Maar omdat er nergens velden beschikbaar waren, week Leverkusen uit naar Regent’s Park.

Daar kan iedereen een voetbalveld huren voor 70 euro. Voor 15 euro meer krijg je er ook doelnetten en cornervlaggen bij. Dus dat deed de huidige nummer tien van Duitsland. Leverkusen is niet de eerste Duitse club die voor een Champions League-duel traint in Regent’s Park. Ook het Borussia Dortmund van toenmalig trainer Jürgen Klopp trainde twee jaar geleden voor het Champions League-duel met Arsenal in het Londense park.

Na de training huurde Leverkusen woensdag een ouderwetse Engelse dubbeldekker voor een toer door de Engelse hoofdstad met sponsoren en enkele supporters.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bayer Leverkusen traint in Londens park
Sluiten