Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 18 nov 2016 / 16:26 uur

10.000 Nederlanders naar Duitsland voor Rico vs Badr

Maar liefst 10.000 Nederlandse fans zullen 10 december aanwezig zijn bij het kickboksgevecht van de eeuw, tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in het Duitse Oberhausen. Het evenement is uitverkocht. In totaal zijn er 12.000 kaarten voor het evenement verkocht.

De kickbokswereld kijkt al een tijd uit naar het gevecht tussen beide heren. Er wordt puur voor de eer gevochten, maar dat maakt het gevecht niet minder belangrijk. De winnaar zal worden gezien als ‘de beste’.

Badr Hari was ooit de beste kickbokser ter wereld, maar behaalde zijn titels jaren geleden en vocht zijn laatste partij in 2015. Rico Verhoeven domineert daarentegen sinds 2013 en lijkt onverslaanbaar. De twee willen nu voor eens en altijd bepalen wie beter is.

Het gevecht wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Vanaf 21.45 uur presenteert Jack van Gelder het programma waarin vier gevechten worden uitgezonden. Rico tegen Badr vormt het spectaculaire slotstuk.

Reageer op artikel:
10.000 Nederlanders naar Duitsland voor Rico vs Badr
Sluiten