Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 4 okt 2016 / 10:29 uur

Spaanse keeper is woest op journalist: Idioot

Iván Cuéllar, keeper van Sporting Gijon heeft de vloer aangeveegd met een journalist van een lokale krant. Tijdens een persconferentie werd Cuéllar geconfronteerd met een video, waarop te zien zou zijn dat hij een supporter uitdaagt terwijl hij de bus verlaat voor het duel met Deportivo La Coruña.

Idioot

Een volledig verkeerde interpretatie volgens de 32-jarige doelman die op een persconferentie die fout dan ook even wilde rechtzetten. „Je bent een idioot! Denk je dat de informatie die je geeft klopt? Ja of nee? Een video rondsturen zonder extra informatie waardoor iedereen kan interpreteren wat hij of zij wil. Dat is de journalistiek waarin we vandaag de dag leven en wat jij nu doet.”

Gezondheid

„Weet je wat hier aan de hand is? Je speelt met de gezondheid van een mens. Je bent een journalist, maakt een video-opname en stuurt het door naar je krant zonder erbij te vertellen dat die fan een aanval van epilepsie kreeg. Ben je een goede journalist? Laat me je vertellen dat je een idioot bent. Je verspreidt idiote informatie. Dat is wat je doet, niet dat je dat altijd doet.”

Bekijk hier de scheldkanonnade:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spaanse keeper is woest op journalist: Idioot
Sluiten