Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 6 okt 2016 / 13:44 uur

Robben niet tegen Frankrijk: ‘Niet fit genoeg’

Arjen Robben meldt zich niet bij het Nederlands elftal, ook niet voor duel met Frankrijk. De aanvaller van Bayern ondervindt nog te veel last van een blessure aan zijn ribben. Bondscoach Danny Blind meldde dat donderdag op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Wit-Rusland.

Het is een flinke streep door de rekening voor Blind. De bondscoach had gehoopt dat de steraanvaller van Oranje later zou aansluiten voor de kraker tegen Frankrijk van aanstaande maandag. Een andere routinier, Wesley Sneijder is wel fit genoeg om te starten tegen de Wit-Russen.

De Kuip

Sneijder deed donderdag niet alle trainingsvormen mee, maar kan starten. Het duel met Wit-Rusland begint vrijdag om 20.45 uur in De Kuip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Robben niet tegen Frankrijk: ‘Niet fit genoeg’
Sluiten