Puck Roest
Puck Roest Sport 11 okt 2016 / 10:40 uur

Pogba doet dansje op de parkeerplaats van ArenA

De Franse middenvelder Paul Pogba maakte maandagavond het winnende doelpunt tegen Oranje. Hij was dolblij na zijn snoeiharde afstandsschot. Dat besloot hij nogmaals te vieren door een dansje te doen op de parkeerplaats van de Amsterdam ArenA.

Dat Pogba van dansen houdt, was al wel bekend. Zo deed hij tijdens het EK samen met Patrice Evra een aantal danspassen in de hotelkamer en kwam hij afgelopen weekend al dansend richting ons land. Hij plaatste een video op zijn Instagramaccount.

View this post on Instagram

En route pour la Hollande, tenez vous prêt pour le second match 👊🏿 off to Holland, get ready for the 2nd game #enjoylife #bomdomingo #happyeveryday #goedezondag @equipedefrance

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Nu ging hij dus opnieuw met de voetjes van de vloer. Na de wedstrijd tegen het Nederlands elftal werd hij door zijn broers, waarvan er één bij Sparta Rotterdam voetbalt, onthaald op de parkeerplaats van de ArenA waarna ze samen de overwinning vierden.

Maar ja, wie zou er niet dansen als je de ‘duurste voetballer ter wereld’ zou zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pogba doet dansje op de parkeerplaats van ArenA
Sluiten