Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Sport 21 okt 2016 / 06:05 uur

Feyenoord bovenaan in de poule door zege op Zorya

De Rotterdamse club Feyenoord heeft een forse stap gezet richting overwinteren in de Europa League. In de Kuip werd Zorya Luhansk uit Oekraïne verdiend met 1-0 verslagen. Aan de vooravond van een spannende confrontatie met Ajax won de Rotterdamse club en zette zo een belangrijke stap richting de Europese overwintering, omdat Manchester United won van Fenerbahçe.

Het enige doelpunt kwam kort na rust op naam van spits Nicolai Jörgensen.

Feyenoord heeft in groep A nu zes punten uit drie wedstrijden en staat samen met Manchester United bovenaan in de poule. Aanvoerder Dirk Kuijt speelde niet mee, hij kreeg rust met het oog op zondag als de klassieker tegen Ajax zal worden gespeeld.

De plek van Kuijt werd donderdagavond ingenomen door Renato Tapia.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Feyenoord bovenaan in de poule door zege op Zorya
Sluiten