Johan van Boven
Johan van Boven Sport 4 okt 2016 / 11:05 uur

Fans Ricciardo in cel omdat ze broek lieten zakken

De dag van negen Australische fans van Formule 1-coureur Daniel Ricciardo kon afgelopen zondag niet meer stuk. Hun landgenoot kwam bij de grand prix van Maleisië als eerste over de finish en dat moest gevierd worden!

Feestje

De mannen trokken, op het bloedhete circuit van Sepang, hun broek uit en maakten er in hun speciale onderbroek een feestje van. Op hun ondergoed was de Maleisische vlag afgebeeld en daar waren de lokale autoriteiten niet van gediend.

Het negental werd opgepakt en vier dagen de cel ingegooid. Poltitiechef Razlan Razali verklaarde zich nader: „Ze hebben ons land respectloos behandeld. Dus zijn ze opgepakt, ondervraagd en vastgezet.”

https://www.youtube.com/watch?v=sK1dxYedvSc

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fans Ricciardo in cel omdat ze broek lieten zakken
Sluiten