Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 13 okt 2016 / 13:25 uur

Diego gaat Veron te lijf bij ‘Duel van de Vrede’

Diego Maradona heeft maling aan iedereen, zoveel is al een aantal decennia duidelijk. Dus als de kleine Argentijn meedoet in een vriendschappelijk duel dat ‘Duel van de Vrede’ wordt genoemd en georganiseerd is door de paus, dan wil dat niet zeggen dat hij zich hoeft te gedragen.

Diego kreeg het tijdens het oefenpotje waaraan onder anderen ook Edgar Davids, Ronaldinho en Francesco Totti deelnamen, aan de stok met landgenoot en voormalig wereldtopper Juan Sebastian Veron. Maradona liet zich weer eens van zijn meest ordinaire kant zien en liep scheldend als een bootwerker het veld af. Uiteraard moest de ooit beste voetballer van de wereld weer ouderwets worden tegenhouden door ploeggenoten en beveiligers.

Maradona beledigde Veron tot op het bot met opmerkingen over diens vader. Toch was na afloop de vrede weer snel getekend in de kleedkamer zei Stefano Mauri van Lazio Roma. „Ze zaten samen weer te lachen”, zei Mauri.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Diego gaat Veron te lijf bij ‘Duel van de Vrede’
Sluiten