Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 6 okt 2016 / 15:05 uur

Bolt fan van United door Van Nistelrooij

Usain Bolt, de snelste man ter wereld, is supporter van Manchester United. Maar hoe is dat gekomen? Het blijkt dat een Nederlandse spits ervoor heeft gezorgd dat de olympisch kampioen uit Jamaica een fan van The Red Devils is geworden.

Cool

„Toen Van Nistelrooij voor Manchester United speelde, dacht ik: hij is cool, hij is erg goed. En toen ben ik fan van Manchester United geworden”, legt Bolt uit aan de Daily Mirror.

Toeval

Volgens Bolt is het dus eigenlijk puur toeval dat hij supporter is geworden van Manchester United. „Als Van Nistelrooij van PSV naar een andere club was gegaan had ik ook voor Sunderland kunnen zijn, of Newcastle United.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bolt fan van United door Van Nistelrooij
Sluiten