Johan van Boven
Johan van Boven Sport 6 okt 2016 / 08:45 uur

Basketballer gooit schoen in gezicht tegenstander

De NBA-ploegen zijn momenteel vol in voorbereiding op het nieuwe seizoen en dat wordt er tijdens wedstrijden nog wel eens een geintje uitgehaald. Bewust of onbewust. Tijdens het oefenpotje tussen de Los Angeles Clippers en Toronto Raptors speelde een schoen de hoofdrol.

Snel

Tijdens een aanval van de Clippers verloor Jamal Crawford zijn schoen. Zijn ploeggenoot Blake Griffin raapte het voorwerp zo snel mogelijk op om het naar de zijkant te gooien. De schoen haalde de zijlijn echter niet, omdat die vol in het gezicht van tegenstander Cory Joseph kwam.

Gelukkig hield hij er geen blessure aan over en kon iedereen lachen om het voorval. Bovendien bood Griffin netjes zijn verontschuldigingen aan. Het haalde hem duidelijk niet uit zijn concentratie, want daarna gooide hij twee vrije worpen raak.

https://www.youtube.com/watch?v=gDI70G7YUFM

Reageer op artikel:
Basketballer gooit schoen in gezicht tegenstander
Sluiten