Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 28 okt 2016 / 18:26 uur

Auto Verstappen in de brand tijdens vrije training

De eerste vrije training in aanloop naar de Grand Prix van Mexico verliep voor Max Verstappen niet erg gesmeerd. Tijdens een pitstop kwamen er vlammen onder zijn wielen vandaan en bleken zijn remmen in de fik te staan.

Gelukkig kon de brand al snel worden geblust en raakte de Nederlandse coureur niet gewond. Zijn training liep door het brandje wel uit op een teleurstelling. Verstappen dacht eerst nog verder te kunnen rijden, maar moest daarna alsnog uitstappen en kwam daardoor niet verder dan een veertiende plek.

Op het moment van uitstappen stond de Nederlander op twee seconden achter leider Lewis Hamilton. De coureur van Mercedes kon zijn eerste plek vasthouden, Vettel werd tweede en zijn teamgenoot bij Ferrari, Kimi Raikkonen, maakte de top drie compleet.

Of Verstappen om 21:00 de tweede vrije training kan rijden, is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Auto Verstappen in de brand tijdens vrije training
Sluiten