Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 19 sep 2016 / 13:36 uur

Zweedse clubs zetten oudste fans in het zonnetje

De toeschouwers bij de Zweedse voetbalwedstrijd tussen AIK Solna en Gelfe waren afgelopen zondag getuige van een bijzonder mooi en ontroerend tafereel. Niet kinderen, maar de oudste fans liepen aan de arm van de spelers het veld op.

Lennart Johannson

Toen de hoogbejaarde supporters het veld betraden, klonk er een daverend applaus van de tribunes. Het clubje senioren werd aangevoerd door Lennart Johannson, oud-president van de UEFA, inmiddels 86 jaar oud.

Actie

Dat de bejaarde fans in het zonnetje werden gezet, had te maken met een actie om te laten zien dat de oudste fans niet vergeten worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zweedse clubs zetten oudste fans in het zonnetje
Sluiten